06 de novembre, 2012

El Tribunal Constitucional ha avalat la Llei que permet el matrimoni entre persones del mateix sexe

Avui s'ha fet un "Un pas endavant en el reconeixement de la igualtat". El Tribunal Constitucional ha avalat la Llei que permet el matrimoni entre persones del mateix sexe, aprovada pel Govern socialista l'any 2005.

El goven socialista fou " Un temps per a la Igualtat" . Una prova més aquesta llei . La no discriminació per qüestions de sexe en el matrimoni va posar a Espanya al capdavant de les societats més avançades, progressistes i igualitàries del mon.

Els Governs d’esquerres a Catalunya també vam ser pioners en aquest sentit, impulsant una Llei que permet l’adopció d’infants per part de parelles homosexuals i contribuint així al progrés social i a la seva normalització.


Amb el temps mes  22.000 parelles del mateix sexe s’han casat arreu de l’Estat . Avui deuen celebrar aquest nou pas !!!!

Avui toca recodar que els governs socialistes foren els que van liderar drets civils i d'igualtat. Van voler transformar i reformar per mitjà dels valors de la igualtat i la justícia social :  "Llei contra la violencia de genere" , "Llei d'igualtat" , "llei de dependencia" ...........Una legislatura que va fer dir que algunes de les lleis eren ".........el més important que els ha succeït a les dones del país després del dret a vot de la república"

Voldria recordar que en els governs socialistes hi havia voluntat política  - prioritat  i centralitat – i voluntat de canviar mentalitats i actituds encara molt arrelades a la nostra societat.

Mentre d'altres deien que els homesexuals han d'anar al psicoleg . REcordeu ?