07 de juny, 2011

Palau Güell, d'Antoni Gaudi

Visito el Palau Güell, obra d'Antoni Gaudi que ha restaurat la Diputació de Barcelona . Hi ha molta gent al carrer fent cua per a veure el palau despres de 7 anys de restauració . Un edifici que donàra vida a la zona . Vida i harmonia en una zona plena de souvenirs i balcons amb llençols que reclamen un barri mes digne .


Una visita que recomano per a descobrir una joia de l'art català - patrimoni mundial de la Unesco - que suma la genialitat de l'arquitecte Gaudi i el treball d'artesenia amb materials nobles, ceràmica, marbre, ferro, vitralls, forjadors..... I gaudir de la recuperació i restauració de l'espai excel.lents.


Excel.lent també com es planteja el recorregut i la visita. I els suports que troba el visitant: audio-guia que necessàriament s'ha d'incorporar a la visita, - en cada espai troba un número adosat a la paret que ha de prèmer si vol seguir les explicacions , amb música i fotos a més de veu - . Audiovisual....

Un bon relat per a descobrir Gaudi, la seva arquitectura i la família Güell. Execl.lent el terrat i les "xemeneies/escultures"