14 de març, 2011

DES DEL MUNICIPALISME DEL PSC. NOVES ENERGIES

Ahir al matí es tancava la Convenció Municipal del PSC. Dissabte havia estat un dia de debat i d'intercanvi d'idees entre regidors i regidores. Alcaldes i alcaldesses. Una jornada amb paraules de José Montilla : "hem de ser la força política i social que aixequi la bandera de la defensa dels drets socials, dels valors i dels serveis públics, a cada poble, a cada ciutat i a cada vila”. En relació a les retallades afirmava que “cal dir ben clar als nostres conciutadans que els pobles i ciutats de Catalunya no poden ser els primers damnificats de les retallades, que la dreta no pot governar els nostres barris, pobles i ciutats en aquests moments de crisi”.

Ahir al matí , doncs, els i les socialistes van sortir de l'Hospitalet amb el programa marc aprovat. Idees , propostes valors , projectes , futur ... Una bona pauta per a tots i totes els que estem abordant la campanya de les municipals de les eleccions del proper 22 de maig. Ahir, la intervenció de Jordi Hereu va ésser interessant. I energètica .

Tot ha sumat a la CONVENCIÓ. Noves energies que han iexpressat i plasmat alcaldes i alcaldesses . Candidats i candidates. Propostes de resolució que deixen clares les nostres posicions : “Contra la crisi, no a les retallades” i “Tranquil·litat, convivència i seguretat” i el Decaleg socialista .

Els i les socialistes hem fet aquesta CONVENCIÓ MUNICIPAL en un moment clau per nosaltres. Sabem les dificultats que hi ha al país. Sabem les dificultats que tenim per a mantenir l'Estat del Benestar que s'ha construït al llarg de més de trenta anys a Catalunya i als seus pobles i ciutats. De la mà dels ajuntaments .

De la mà dels ajuntaments socialistes, i per això, aquest cap de setmana hem escoltat i dit repetides vegades que en aquesta nova situació , en nous temps, ens calen noves energies per a afronatr el futur des dels valors de sempre.

Per això també , l'alcaldessa d'Esplugues, s'adreçava al plenari per a fer lectura del MANIFEST del PSC del 8 de març : Ni un pas enrere .