11 de març, 2010

8 de Març (V) . IGUALTAT A LA XARXA

La necessitat que les dones siguin presents a la xarxa és una evidencia . La xarxa és un espai d’idees i d’intercanvi . De debat. Un lloc on deixar idees i pensaments.

Hi ha algunes referències de dones que ens han explicat les “bondats” de les noves tecnologies per empoderar a les dones . Lourdes Muñoz , Carme Sanchez , Montserrat Boix , Imma Moraleda i la secretaria de les dones del PSC. També algunes propostes a tenir en compte : Dones en Xarxa i Mujeres en red , Dones comromeses, Dones socialistes

La veritat es que cada vegada són més les dones que aboquen els seus pensaments a l'espai . A Xarxa. Debat , relacions , informacions . Expressar i llegir . Escoltar i mirar ...una colla de coses que es poden fer en hores "nostres" i que són una porta oberta al món.


Dies enrera el PSC va fer unes jornades de ciberactivisme en el marc de la celebració del 8 de març. Imma Moraleda comentava “volem ser no només la meitat de dones que treballa, sinó també ocupar els llocs de responsabilitat que ens corresponen, tant a nivell polític com a empresarial” . En relació a la presencia de dones a la politica “en el món polític hem fet avanços substancials però encara tenim una assignatura pendent que és veure com això es trasllada al món privat, al món empresarial ... "

Sobre la presencia a la xarxa , la meva companya Diputada de les terres de l’Ebre , Nuria Ventura , manifestava “les desigualtats que encara hi ha a la societat , sinó ho parem, poc a poc s’aniran reproduïnt a la xarxa "