09 de maig, 2007

ELS ALCALDABLES DEL GARRAF S'EXPLIQUEN MÉS ENLLÀ DE L'OPCIÓ LOCAL.





Ahir, Jordi Baijet, Joan Ignasi Elena, Xavier Robert , Juli Veciana, Joan Anton Blanco i LLuïsa Romero, caps de llista del PSC del Garraf van tornar-se a explicar de forma conjunta .

En aquesta ocasió la trobada va ser a Cubelles. Hi van exposar les seves propostes recollides en el manifest : Transformar i ordenar . L'equilibri territorial per un desenvolupament sostenible .

Diu el manifest que la història il.lustra que la nostra comarca havia estat un territori amb dèficits de comunicacions . Al segle XIX , uns visionaris , van empendre l'aventura de comunicar el Garraf amb la resta del país . El repte va tenir èxit . Vam foradar el massís del Garraf i el tren va formar part de la nostra vida i del desenvolupament del territori.

Aquell esforç ha quedat lligat a la comarca i a la vida de tots els que hi vivim . Ara hem celebrat el 125è aniversari de l'arribada del Ferrocarril !!!

O sigui que aquell esforç ens recorda que cal continuar treballant per seguir millorant comunicacions i perque aquestes siguin element equilibrador i vertebrador de la nostra economia.

El Manifest també recorda que la nostra és una comarca amb dimensions humanes que requereix refermar, augmentar i consolidar la cooperació politica i econòmica entre els sis municipis . I proposa la redacció d'un Pla Director del Garraf.

No tinc cap dubte que el lideratge del PSC i dels seus alcaldes i alcaldessa farà possible aquest treball conjunt.

LLegiu aquest manifest i els que hem anat exposant aquestes darreres setmanes !!!


  • Manifest Més Benestar per al Garraf: educació, salut i dependència, clica aquí

  • Manifest Ordenar i Transformar: l'equilibri territorial per un desenvolupament sostenible, clica aquí