11 de febrer, 2007

DONES DE EL SALVADOR A VILANOVA.

Divendres passat vaig tenir ocasió de compartir amb les meves companyes de COOPERACCIÓ una trobada amb dues regidores de El Salvador, Virgínia Estela Mancia, regidora de l'alcaldia de Santa Tecla i Ivete Antonia Rodríguez, regidora de l'alcaldia de Conchagua, que han estat a la ciutat de Vilanova i la Geltrú per aconèixer les experiències i programes sobre equitat i genere .També han estat a Vilanova i la Geltrú per a exposar a l'alcalde i al regidor de Cooperació el desenvolupament del programa que desenvolupen al seu país que te el suport de Vilanova i la Geltrú .

Virgínia Estela Mancia ha explicat que gràcies a aquestes col·laboracions s'han pogut tirar endavant accions per promoure el coneixement dels drets de les dones a tot el país i per millorar la seva formació i capacitats per a que puguin participar en més àmbits de la vida política, social, cultural i econòmica del país.


Les meves companyes de Cooperació i jo mateixa , despres , hem dinat amb elles .
La meva amiga Merce Foradada sempre diu que quan venen companyes nostres de EL SALVADOR a visitar-nos , ens quedem amb la impressió que els col.lectius de dones allí estan molt travades i organitzades i que han arribat als ajuntaments amb el convenciment que cal mes i mes presencia femenina .

La novetat d'aquesta trobada , en el sentit de nova informació , es la creació de ANDRISA ( Asociacion nacional de regidoras, sindicas y alcadesas ) que acull totes les dones que tenen representació als ajuntaments de totes les idiologies .

MOLTA SORT !!!!!1

1 comentari:

2071558 ha dit...

Hello! You have a very nice blog! I'm here to share valuable info with you visit my blog,about Mozilla Firefox web browser.