23 de juliol, 2013

ELS ESTAQUIROT FAN 40 anys ( i ho celebren a la Masia d'en Cabanyes)

Diuen els companys de l'Estaquirot a la seva revista  que celebra els seus 40 anys :  "Tenim la gran sort de treballar en el que més ens agrada".

Hi diuen també..................  que durant aquests 40 anys han investigant i treballat . Han fet quilometres arreu de Catalunya , han obert teatres i els han omplert de la seva màgia....Han escrit i musicat. Han fet equilibris, saltimbanquis, han fet gires a ca nostra i molt lluny.. ....Han sigut artistes ambulants . Titellaires i actors . Músics i constructors . Contistes ....

Se'm acut com puc encadenar paraules per expressar qui són i que representen  l'Olga , el Bertu, la Núria ( i també aquells que els han acompanyat al llarg dels anys: el Lluisma , el Martí, el Pau , el Lluis , la Montse Bardí, el Pedro, L'Alfred, La Rosamari ... ).

Es fàcil fer-ho fent lectura de  revista .  Aquí va la meva llisteta :  professio i passió. Treball i rigor . Tradició i modernitat. Color . Investigació, emprenadoria. No defellir. Seny i rauxa. Defensa de la llengua i la paraula. Constància i cap clar. Comicitat, crítica i construcció. Treball, treball i treball . Xarxa. Solidaritat. Compromís i complicitat. Anàlisi  crític i coneixement de la realitat. Duresa i èxit. Una vida amb els nens i nenes .....Energia i futur !!!

Per un país i una ciutat és un plaer compartir aquest aniversari.!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
 De la Festa d'aniversai a la Masia d'en Cabanyes i dels 40 anys en parala : El Xavier Capdevila al  seu Blog . El mateix recull altres llocs on s'hi comenta la festa i la trajectòria dels Estaquirot .
També,  Toni Rumbau a la revista Putxinel.li  amb una selecció de fotos excel.lent i un recordatori a la Masia d'en Canayes  ,  al blog de Pep Garcia i  Francesc Marc Alvaro a la Vanguardia