19 d’abril, 2012

SANT JORDI A LA MASIA d'EN CABANYES

Dilluns, dia 23 d'abril, la Masia d'En Cabanyes , coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi, acollirà una lectura compartida i encadenada de textos Manuel de Cabanyes. Un bon dia per cònèixer el "Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes" i especialment, la vida i obra del poeta Manuel de Cabanyes.

Ens trobarem a les 10 del matí amb la conducció de la periodista Laura Marín. Tot seguit, Xavier Solà de Andrés, especialista en Manuel de Cabanyes, farà una presentació i contextualització sobre els poemes i l’obra del poeta. Després, les persones que vulguin participar podran procedir a la lectura dels textos que trobaran en un faristol, per un període aproximat de 2 minuts d’acord amb la seva disponibilitat i interès .

Hem triat : Poesies (A doña Josefa Amalia, Reina d’Espanya, Epístola a OSMAN i Sonet I), Preludis de la meva lira (La independència de la poesia, L’or, A Cinti, A la meva estrella, A Marci, L’Estiu, Perdó Celeste Verge) i Cançons (Cançó de l’esclau, Fatal llorer de victòria, Cançó, A la Lluna).