30 de novembre, 2011

EL FUTUR DEL CCCB

Voldria fer un ELOGI en majuscules al CCCB. A la tasca que han fet al llarg d'aquests anys , a la tasca de Josep Ramoneda i del seu equip .

Em sumo a les reflexions que hi ha hagut aquests dies que posen de relleu dues qüestions: la tasca de Ramoneda i els dubtes sobre el futur.

Us proposo la lectura de dos articles prou interessants.


Qui té por del CCCB ? de Pep Subirós : "...Perquè, amb la perspectiva que ens dóna una trajectòria de 15 anys, i en un sector tan procliu als personalismes i a les enveges, em sembla de justícia reconèixer a Josep Ramoneda i a tot el seu equip el mèrit d’haver definit i fet realitat un espai multidisciplinari on conviuen i es reforcen mútuament tota mena de gèneres i propostes culturals sobre els grans temes del nostre temps, des de grans exposicions fins a festivals de música, cinema o literatura


En el mateix sentit , Oriol Bohigas a El Periodico : El CCCB de Ramoneda : ".....Sería una lástima que se perdiera la continuidad y el tono del CCCB. El trabajo que se ha hecho se debe valorar no solo por la calidad intrínseca de cada producto, sino, sobre todo, por ser el instrumento aglutinador de muchas actividades culturales dispersas que se producen y que encuentran una visión interdisciplinar que las explica, las justifica y las lanza a una nueva línea de producción"