24 de setembre, 2011

ELS ERRORS DEL GOVERN EN POLÍTIQUES SOCIALS

Recomano la lectura de diferents informes i articles en relació les politiques socials. Teresa Crespo, d'acord amb el que recull el Periodico, i fent referencia a Catalunya i, a les accions del govern de CiU , ha expressat " ... que el pitjor esta per arribar si no es fa res per evitar-ho".

Sobre la renda mínima d'inserció és absolutament recomanable llegir el que diu Toni Comin en dos articles a l'Ara : els deu errors de la Pirmi (1) ,i els deus errors de la pirmi (i2)

Així mateix es prou aclaridor , l' Informe per a la millora del programa de Renda Mínima d’Inserció i la creació de nous recursos contra la pobresa i l’exclusió social , que s'ha presentat a la premsa.

L'actitud i les accions dels consellers del govern de la Generalitat , han fet dir a la la meva companya al Parlament de Catalunya, Eva Granados , "..... les retallades en serveis i prestacions socials estan apropant dia a dia la societat catalana al risc d’esclat social "

"L'associació estatal de directores y gerentes en servicios sociales" ha fet publica una "Nota de Premsa" amb un titol prou clar : CiU se contradice en dependencia . Per altra banda, el 26 de setembre es presenta : Manifiesto de la Alianza para la Defensa del Sistema Público de Servicios Sociales .

En nom de la crisi les persones més vulnerables no poden veure retallats els seus drets. Certament hi ha menys recursos - menys ingressos - . No obstant això, s'ha de fixar millor les prioritats.