06 de juliol, 2011

ELS PRESSUPOSTOS AL GARRAF: Oblits i errors?

Avui els portaveus socialistes del PSC als ajuntaments de Vilanova, Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles i Canyelles han fet publiques les esmenes al pressupost de la Generalitat per a l'any 2011, al Garaf. Hem tornat a dir que ens preocupa el futur del nou Hospital a Vilanova i la Geltrú, la concreció del socio-sanitari a Sant Pere de Ribes Ribes, els equipaments educatius de Sant Pere de Ribes , Sitges i Cubelles, els Caps de futur de Ribes i Sitges i les actuacions de l’Agència Catalana de l’aigua a Cubelles.

Han explicat que el PSC ha fet esmenes al pressupost fruit que sembla que s'estigui plantejant "parar la màquina i deixar d'executar o enlentir molts dels projectes que la comarca necessita. Projectes que ja estaven més que argumentats".

Els caps de llista han parlat d'oblit i error del govern actual ja que no sembla lògic que no s'avanci amb el projecte executiu de l'Hospital, per posar un exemple, o no es dotin els Centres d'Atenció Primària de Ribes, per posar un segon exemple.....

Mentre era allí asseguda i escoltava he tingut la sensació d' absència i liquidació de tot allò positiu que s'havia dissenyat en el passat. Sensació de necessitat de tornar argumentar, tornar a explicar les carecterístiques de la comarca. Necessitat de qüestionar les retallades de forma lineal........ Tinc els meus dubtes en relació al que hem qualificat d'oblit.

Espero que només sigui aixó!!

El que han expressat els caps de llista ho hem recollit en una Nota de Pemsa