10 de maig, 2011

LA NECESSITAT DE TREBALLAR EN XARXA ( al Garraf). Hi ha llum al final del tunel

Els alcaldes i caps de llista del PSC de la comarca del Garraf aposten per un treball conjunt per el desenvolupament econòmic del Garraf. Ho han fet al llarg dels darrers anys i, ahir, van manifestar-ho conjuntament a l'acte que acompanyats de Joan Majó, es va fer a Vilanova i la Geltrú.

Majó , recordava que la crisi es complexa i diferent a les anteriors i que, ara fa dos anys, vam errar amb la diagnosi. "Ara sabem que ens passa i hem de fer feina. Ara sabem que, malgrat el tunel sigui llarg, hi ha llum al final del mateix. No obstant , mai tornarem a la situació d'abans peruè era fictícia"

Els alcaldes - i caps de llista - van voler expressar el seus projectes en l'àmbit local i en l'àmbit comarcal . En aquest darrer : la necessitat de treballar en xarxa

Expressaven, ahir a Neapolis , Ignasi Marquino,
el model econòmic d'Olivella passa pel pla General d'Urbanisme. Amb aquest POUM Olivella
tindrà l'impuls que es mereix: cohesió, petit comerç i incidir en el turisme verd i rural . Jordi Baiget , cal preparar el territori i Sitges per una economia diferent : competitivitat turística, cultura i creativitat i econòmia del benestar. Josep Antoni Blanco, ni un pas enrere en les polítiques d'acompanyament a les persones que no tenen feina . Per altra banda, cal que el serveis a les persones siguin un nou focs de llocs de treball . Lluisa Romero, volem desmentallar la tèrmica i revitalitzar el Port Esportiu que ara es aturat . I no perdre més temps amb el proper Pla General. Xavier Robert , la mostra del tancament de petites empreses de construcció es la retirada de 50 grues a Canyelles . El territori i les urbanitzacions consten més de cosir però en el futur no podem de deixar de treballar conjuntament amb la comarca per a consolidar llocs de treball conjuntament.

Finalment, Joan Ignasi Elena,
recordava que aquesta és una comarca plena d'oportunitats en la que cal sumar i fer que conjuntament es trobi l'encaix necessari per un desenvolupament econòmic en benefici de tothom . Ho hem fet i ho farem més en el futur . Despres del 22 de maig .