09 d’abril, 2011

INTERMON OXFAM i el dia de l'Esperança!!!!! Una jornada per fer reflexionar.

Absolutament interessant el que ha liderat arreu del país INTERMON OXFAM aquest cap de setmana : EL DIA DE l'ESPERANÇA. La lluita contra la probresa i la injusticia amb música, jocs i tallers.

I especialment la seva proposta de la TAXA ROBIN HOOD : l’aplicació d’una taxa sobre les transaccions financeres internacionals, que recapti fons per reduir les diferències socials, per combatre la pobresa i els efectes del canvi climàtic

Dissabte i diumenge arreu de Catalunya - tambe a Vilanova i la Geltrú amb una organització impecable - s'ha sentit : Els governs estan retallant la despesa social apel·lant a la crisi econòmica. Però hi ha altres maneres de lluitar contra la crisi, que evitin agreujar la situació de les persones que més estan patint i que facin pagar als qui han creat aquesta situació.Quina és la nostra proposta? Que s’apliqui un impost del 0,05% a les transaccions financeres internacionals. Aquesta taxa permetria recaptar 300.000 milions d’euros anuals addicionals per combatre la pobresa, aquí a tot el món. Robin Hood, el justicier llegendari, li donaria suport sens dubte.


Felicitats per la feina feta !!!