26 de novembre, 2010

RELAT FOTOGRÀFIC d'UNA CAMPANYA!!!

Avui s'acaba la campanya . Aquests dies hem provat d'explicar-nos i de parlar amb la gent . A Vilanova i a la comarca hem estat al carrer . Amb parades de "Dissabte Roig". Fent "Porta a Porta". Fent actes i mitings. Publicant i fent difusió dels FETS. Anant a Fires i trobades amb gent : a Sant Quintí , a Gelida, a Mediona... Fent Rodes de Premsa i entrevistes . Per a parlar a traves dels mitjans de comunicació . Escrivint articles . Presentant amb els alcaldes i l'alcaldessa de Cubelles els "Manifestos" per un Garraf de progrés.

Hem participat al miting al Palau Sant Jordi on 20.ooo persones vam voler mostrar la nostra esperança amb el projecte socialista que lidera el President Montilla.






Avui hem sortit al carrer de nou . Hem fet mítings llampec a Vilafranca i Sant Pere de Ribes . I hem pogut dinar amb el nostre candidat a Vilanova i la Geltrú. Acompanyats de regidors/es. alcaldes i alcaldeses. Diputats i Diputades amigues. Militants i representants del món social , econòmic i sindical .....

Jo , com a candidata, he provat de fer arribar el ritme de la campanya per mitja de les NOTES SOBRE EL GARRAF . Un petit diari sobre la campanya . N'he fet 10 trameses . Les trobareu totes aquí

Vull expressar el meu agraïment a tothom que ha estat mobilitzat i fent campanya . A totes les agrupacions, als caps de campanya ,als primers/es secretàries i els secretaris d'organització , a les persones que han organitzat i fet els diferents actes . A l'equip de campanya de la Federació X. A l'equip humà de la Federació-la Maria, la Laura i la Mònica - , als membres de la comissió executiva , als alcaldes i alcaldessa de Cubelles que en participat en la presentació de manifestos . Al Joan Lopez . Al Sixte per ser documentalista i inspirador de la proposta de Notes , a l'Albert, el Gerard i la Laura - per ser-ne la part tecnologica - . Al Ramon i l'Albert per l'energia en el video : la força transformadora del canvi real . Fets del Garraf i l'Alt Penedes.

Agraïment també a les persones que m’han ajudat en les NOTES . A les signatures convidades. Algunes de les quals com que m’estimem molt han fet arribar paraules cap a mi carregades de complicitat. I d’estima . A tots i totes gràcies per a dedicar una estona a la causa socialista –Mercè Foradada, Mireia Rosich, Ramon Creixell, Jaume Bertran, Lourdes Muñoz, Mar Serna, Montse Tura, Ernest Maragall, Sixte Moral– Gràcies també als que han fet arribar els escrits i no he tingut temps de publicar –Rafel Roig , Xavier Capdevila, Carolina Orriols–. Ho faré aquests dies!!!

Agraïment a les persones a les que he pogut acompanyar en diferents actes . A les que han vingut de lluny. Les meves companyes Diputades Lidia Santos, Agnes Pardell i Manuela de Madre. A les companyes Montserrat Tura i Mar Serna. A Celestino Corbacho . A Imma Moraleda i Monica Almiñana . A la candidata Laia Bonet i Ciriaco Hidalgo . Als candidats/es del Garraf l'Eli Perez i al Xavier Robert. Ala candiats de L'Alt Penedes, Roberto Labandera, Imma Ferret i Susanna Merida . Als que he pogut acompanyar al Garraf : al Tofol , el Joaquim i l'Antonio Nieto a Canyelles . A l'Abigail i el J.A Blanco a Ribes. Agraïment també a José Montilla i l'equip de campanya que van decidir que la campanya es tanqués a Vilafranca i , al Garraf - davant del mar de Vilanova - i a Sant Pere de Ribes.
Ha estat dur .
Ha estat un plaer poder dedicar hores i energia per la Proposta del PSC
Dema reflexió .
Diumenge a guanyar!!!
Hi ha més fotos al flicker!!!!