28 d’octubre, 2010

LA FORÇA TRANSFORMADORA DEL CANVI REAL al Garraf i l'Alt Penedes

Les imatges del canvi al Garraf i l'Alt Penedes són incontestables. Hem fet realitat projectes que estaven oblidats o aparcats. El govern s'ha posat al fang de la realitat . Deia un dia Pasqual Maragall : "L'esquerra es la que intenta realitzar els somnis. I la dreta és la que en desconfia. Però en la tenacitat per realitzar els somnis sempre existeix la possibilitat de trair-los.Si només hi penses o els desitges, els somnis són meravellosos; però per poder-los atrapar és necessari ficar-se en el fang de la realitat "
Divendres passat , a Canyelles , els socialistes del Garraf i l'Alt Penedès es van reunir en un Consell de Federació extraordinari amb l'objectiu de fer balanç d'allò que ha suposat l'acció dels governs catalanistes i d'esquerres per a les nostres comarques i apostar clarament per continuar aquest canvi real de la mà del President Montilla .
Ens hi acompanyava Celestino Corbacho . Deia "...política, política i política. Això és el que la gent ens demana que fem i així és com guanyarem les eleccions . Hi aprovavem el MANIFEST DELS I LES ELECTES DE l'ALT PENEDES I EL GARRAF. Diu en un del seus apartats : Els i les socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf, amb els nostres alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores, diputats i diputades al capdavant, ens comprometem, per damunt de qualsevol altra cosa, a no deixar ningú abandonat a la seva sort i, en conseqüència, a acompanyar els i les ciutadanes en la recerca i la consecució del seu projecte vital perquè per a nosaltres, ser socialistes, significa batallar dia a dia, al costat de la gent, per construir una societat basada en la realització plena i efectiva dels valors de llibertat, igualtat, fraternitat, justícia social, solidaritat i pau, uns valors que esdevindrien completament buits si a l’hora no perseguíssim amb totes les nostres forces i amb tota la nostra convicció, tant la plenitud individual com el progrés col·lectiu de la societat.

En el mateix marc vam presentar el vídeo : "La força transformadora del canvi real" . Un treball d'hores amb companys del PSC que hem volgut plasmar amb imatges passat i present dels socialistes al Garraf i l'Alt Penedes. Feina recollida en imatges que il.lustren la història del nostre partit i, també el que ha succeït els darrers 7 anys !!!