11 de setembre, 2010

EL MEU 11 de SETEMBRE

Defensa de l’Estatut a Vilanova i la Geltrú, en el marc de l'ofrena floral d'entitats i col.lectius de la ciutat. Al monument a Francesc Macià . Amb ambició i recordant – amb paraules de l’alcalde – que som una nació .

L’ambició dels socialistes no és l'Estatut per l'Estatut, sinó la Catalunya que es pot construir amb aquest Estatut. Una Catalunya real,de convivència, d'autogovern. Ambició amb l’Estatut com a full de ruta per a la transformació real de Catalunya. Nosaltres el defensem xque l’associem a serveis, a convivència , a benestar.....

Record dels morts de la guerra civil al Pla del Penedès . L'ajuntament, i el seu alcalde Alfred Martinez , han triat la Diada Nacional de Catalunya per a recordar els homes que van morir a la guerra civil . Deixant constància dels noms en una pedra gravada .
Noms recuperats per l'Institut d'Estudis Penedesencs i per els històriadors locals . Amb la finalitat "de no oblidar" . Amb la finalitat que un dia com avui "cal recordar que hem lluitat sempre per les llibertats de Catalunya"