07 de maig, 2009

DE NOU , SILVIO BERLUSCONI : patètic i frívol

S’acumula la ira contra aquest senyor i tot el que representa . Avui sabem que mentre estava amb les persones que van patir el terratrèmol a Itàlia,i intercanviant impressions amb una voluntària d’una ONG, va manifestar : puc palpar una mica a la senyora?. Feia referència a una dona voluntària de Solidaridad Internacional. La seva paraula va ser escoltada per la dona - que devia quedar absolutament bloquejada- però també gravada . No es va difondre fruit que es devia considerar que no era el moment ni la situació.

Aquest senyor fa cada dia un concurs amb ell mateix per guanyar el premi de patetisme i frivolitat. Frívol, n’és. Se li acumulen les accions i les intervencions en contra de la igualtat i en contra dels drets de les dones . Ens fa mal a les dones però també a la imatge dels politics .

Recordeu que dies enrere ens va posicionar en una situació ridícula. Infravalora i utilitza les dones .S’instal•la, a traves de les dones, en un plató de televisió per ser ell el protagonista . Embolica que fa fort , ens diu que la candidatura al Parlament Europeu del Partit Poble per la LLibertat s’hi inclourà vedettes, actrius i gogos . (candidatas a las elecciones europeas a varias modelos, actrices de televisión y participantes en concursos de belleza ) . Una proposta que sembla ara ja ha desestimat.


No dic que aquestes persones no puguin fer una bona feina , el que és insultant és com Berlusconi ha tractat aquesta proposta: per qüestions d’imatge, parlant d’una necessària formació per les dones i , d’ un document acreditatiu de la seva preparació després de classes magistrals de no se sap qui !


Recordin que en el seu moment va criticar la composició del govern de Zapatero . La seva opinió masclista contra el govern va ser : aquest govern es massa rosa. ZP tindrà seriosos problemes per a governar amb tantes dones!!!.


Persones com Berlusconi son indignes de dedicar-se als afers públics .