17 de març, 2009


RESPONDRE ALS BISBES.

Hi ha una convocatòria perquè demà dimecres, als nostres blocs, perfils de Facebook, Twitter, etc. ens afegim i fem una resposta contundent als bisbes i a la seva publicitat en contra de l’avortament . Una campanya sota el titol : las linces responen als bisbes

Realment s'han begut l'enteniment!!! . La Conferencia Episcopal ha decidit fer campanya contundent en contra de la futura llei d'avortament. No només per la seva "parroquia" i els seus "seguidors i seguidores". No només a les portes de les seves esglesies. Al contrari , han decidit expendir-se i fer arribar la seva opinió allà on puguin (amb grans valles i altres materials ...) .

La primera sensació és de crispació i espant : com pot ser que l'esglèsia entri en aquesta dinàmica i faci aquest tipus de declaracions i campanyes ? Com es pot utilitzar les imatges i les paraules d'aquesta manera? ( Una tanca amb la imatge d'un linx protegit i un nadó que demana ser tingut en compte!!). Com es pot comparar la flora i la fauna , suposadament protegida, amb "la protecció a la vida d'éssers que suposadament no neixeran"?

Per fer escoltar més veus es proposa a aquells i aquelles que tinguin bloc o una web, col.loquin el logotip de la campanya i facin nota de resposta a la campanya de l’església contra l’avortament. I si es té perfil a qualsevol xarxa social ( Facebook, Twiter, Tuenti), es proposa que es substitueixi la foto amb el logotip de LAS LINCES.

Ells poden pagar tanques publicitàries, però nosaltres tenim la xarxa!

Si t’hi afegeixes a la campanya, envia un missatge amb l’adreça del teu bloc o de la teva web a laslinces@gmail.com , o bé deixa un comentari amb enllaç al teu post, nota o perfil al bloc de Las Linces (http://laslinces.blogspot.com/) .

1 comentari:

Anònim ha dit...

molt intiresno, gracies