13 d’abril, 2008

4 FELICITACIONS SOCIALISTES

Ha estat un cap de setmana intens. M'adono, ara que s'acaba que tinc quatre motius per a felicitar a persones i col.lectius de l'entorn socialista . En primer lloc, en clau Madrid , felicitats a ZP. Felicitats i suport sincer perquè just després d'ésser nomenat president començava a fer reals els compromisos fets durant la campanya electoral . Més igualtat entre homes i dones . Creació d'un ministeri d'igualtat . Un mes ja dóna per evidenciar que això de la igualtat va de veritat .


En segon lloc , felicitats a tot l'equip que l'acompanya . Èxits i encerts en el futur . Suport per Catalunya i per desplegar el full de ruta del president Montilla. Ens caldrà !!! Felicitats , de forma especial als dos ministres catalans . Chacon i Corbacho hauran d'ésser uns referents per a desllorigar tots els temes que ens preocupen . Començant per les rodalies , les dificultats econòmiques , la immigració i acabant per la llei de dependència.



En tercer lloc , en clau del Garraf . Felicitats per la creació de la XARXA LATINA al Garraf . Un punt d'encontre per les persones del món llatino americà. Una porta d'entrada a la militància socialista . Benvinguts . Com deia Josep Maria Sala , dissabte a la tarda , Catalunya és un país que s'ha fet amb les aportacions de moltes persones vingudes d'altres punts del món . És cruïlla.


I Finalment , felicitats a l'Agrupació de Ribes . Dissabte a la nit organitzava un sopar. Aquell que es va anul.lar el darrer dia de campanya per l'horror creat per eta. Hi vaig escoltar , de nou , "defender la alegria". Va ésser una mostra de salut del PSC local . Bona salut del socialisme en general. I vam compartir l'alegria !!!