14 de febrer, 2008

Les dones donem suport a Zapatero

S’ha posat en marxa la plataforma de dones que donen suport a Zapatero:

Trobareu una secció al menú que es diu “opinions” dedicada a donar les raons per les quals votareu Zapatero.

Si voleu participar-hi heu d’enviar les vostres raons (un breu resum), nom i foto a: mujeresconzapatero@gmail.com . Us animo a fer-ho!
Des del meu BLOG vull felicitar aquesta iniciativa . És una manera de recordar que els i les socialistes fa anys que tenim a l'agenda politica l'aconseguir la igualtat entre els homes i les dones. Ho tenim en el nostre llistat de propostes de canvi. En els nostres projectes . I com que ho tenim a l'agenda, allí on hem governat hem passat a la concreció de politiques publiques per la igualtat . Als ajuntaments governats per part del PSC , a Catalunya , han estat capdavanters . La Diputació de Barcelona , també .
En aquests moments , a Catalunya tenim un Estatut que mira i pensa amb les dones . I l'acció del govern de l'Entesa es absolutament activa en la concreció de propostes, programes i lleis per la igualtat.
I el govern Zapatero -amb paraules d'ell - és feminista . De fet socialisme i feminisme va junt .
Nomes cal que recordem què va fer Zapatero quan va arribar al govern : aprovar la llei contra la violència de genere. I després? La Ley de Igualdad Efectiva entre Mujeres y Hombres .
Per tant , no podem fer un pas enrere!!!. La llei s'ha de desplegar . La lley ha d'anar fent el seu camí . Cal continuar amb aquest full de ruta que quedarà absolutament qüestionat si arriba al poder un partit que no creu amb la paritat !!!
La centralitat que ha donat el govern ZApatero a les politiques per la igualtat hauria de continuar . Aquesta es una bona raó per estar al costat de ZApatero.