22 de maig, 2007

AL GARRAF ACTES I PROPOSTES SOCIALISTES


Cap de setmana ple d’actes al Garraf .

Els i les socialistes aquest cap de setmana hem omplert el Garraf d’actes electorals amb l’objectiu de sempre : EXPLICAR-NOS, FER ARRIBAR LES NOSTRES PROPOTES A LA CIUTADANIA,PASSAR COMPTES , INTERCANVIAR IMPRESSIONS AMB LA GENT !!!!!

Sembla que hi ha hagut d’altres maneres d’abordar el cap de setmana. Altres partits han fet una altra opció. La critica fàcil i fins i tot l’insult .


No anem bé . Presentar-se a les eleccions municipals es voler estar al servei de la ciutadania a partir d’un projecte . D’acord amb idees i valors . Es això el que s’ha d’explicar .

En el cas del PSC els nostres valors son prou clars . Valors que venen de lluny i que a la vegada son molt actuals :el nostre és el partit de la llibertat , de la igualtat , que busca la justícia social . Llibertat per decidir amb plena capacitat de drets i deures , igualtat davant la cultura, l’ensenyament , la sanitat. Igualtat de totes i totes per a accedir-hi .És el partit del respecte a la pluralitat i la diferència. És el partit de la voluntat del debat i al diàleg. El partit que vetlla per a la sostenibilitat i el medi ambient perquè volem tenir cura del nostre entorn i ens sentim obligats a conservar-lo per a les generacions futures. És el partit que sempre ha defensat els drets de les dones .

És possible i del tot necessari que aquests valors s’impregnin en la política municipal . No en tinc cap dubte . Cal fer política municipal tenint-los en compte i tenir-los incorporats en el programa electoral .

I durant el cap de setmana els socialistes ho hem exposat en diferents actes : Joan Ignasi Elena i Miquel Iceta a Vilanova i la Geltrú , a Sant Pere de Ribes amb Josep Anton Blanco i Dani Fernandez . A Cubelles amb Lluïsa Romero i Isabel Lopez . A Olivella amb Juli Veciana i jo mateixa , a Sitges amb Jordi Baijet .......

Aquesta es la força dels socialistes del Garraf . Feina feta i projectes nous .


Per això hem d’omplir les urnes de vots socialistes . Hem de mantenir la pujada de vots del PSC a les municipals : L’any 2003 en aquesta comarca els socialistes vam tenir 20.000 vots i 39 regidors i regidores , l’any 1999 vam tenir 16.000 vots i 33 regidors/es , l’any 1995 vam tenir 14.000 vots i 26 regidors/es .....

Ara hem d’omplir de nou les urnes de vots socialistes!!!!!!!!!!