13 de novembre, 2011

Homenatge al Berlusconi que marxa!!!

Claudia Cuchiarato a l’Avenç d'aquest mes escriu un article sota el títol, Els nous Italians de Barcelona , diu “ Més enllà dels Alps es vanten de records del tipus: la classe politica més vella del planeta, la classe dirigent més vella i menys qualificada del planeta, el país de l’OCDE que registra el pitjor balanç entre llicenciats que se’n van i llicenciats que entren (menys 1’5, mentre que als Estats Units el balanç és de més 20: per cada “cervell” que se’n va, n’arriben 20 d’altres països per substituir-lo”), l’únic estat en què buscar feina es fa només en el 15% dels casos a traves dels canals oficials (anuncis a internet o als diaris) i un llarg penós etc.”

Lorella Zanardo va firmar un documental Il corpo delle donne, on denunciava com a la televisió italiana les dones sempre apareixen poc vestides i mudes” . Una aposta clara i bel•ligerant contra el masclisme d’Itàlia i la política de Berlusconi.

Veus al llarg d'aquests anys d'Itàlia. Com aquestes , milers de persones aquests dies celebrem la dimissió de Silvio Berlusconi. Una dimissió que, malgrat la repulsió que ha provocat la seva proposta política, les seves paraules gruixudes, els escàndols financers i amb el mitjans de comunicació i, l’espectacle denigrant amb noies joves a la seva mansió a la costa Esmeralda, ha vingut de la mà de la crisi i d’Europa.

Aquell que s’expressava contra els homesexuals dient “ que es millor que t’agradin les noies atractives que ser gai” ... se’n va !!! . Aquell que ha fet una irrupció a la política fosca .....se'n va. Com recull Spaiens - l'ascens i la caiguda de Silvio Berlusconi - es trenca amb un home que ha creat una cultura politica absolutament qüestionable i convulsa.