06 d’abril, 2011

SINDICALISTES AMB JOAN IGNASI ELENA

Al Museu del Ferrocarril ,s'ha fet lectura del Manifest: sindicalistes amb Joan Ignasi Elena. En un espai molt vinculat a la tradició ferroviària de la ciutat i ple de persones que han volgut manifestar el seu suport a l’alcalde Elena i al projecte socialista .


L'Eva Bolaño, presentava l’acte, llegia el manifest i explicava un conte sobre la grandesa de la política – una tasca habitual en ella - ; Miguel Angel Iglesias ens ha parlat de la indignació fent referència a Stephane Hessel i la seva darrera aportació "Indigneu-vos" i , Josep Maria Raventos molt vinculat a l'educació deia “ cal deixar clar la necessitat de continuar defensant, des de les ciutats, els serveis públics”....

De tot plegat, crec, que la conclusió final és que un alcalde ha d’estar al costat de la gent . Ha de ser-hi en moments bons i també quan ho passa malament,reivindicant on calgui solucions i reivindicant serveis públics de qualitat per a la ciutadania .

La conclusió es que els sindicalistes de la ciutat li expressen a l’alcalde i cap de llista del PSC , que per a nosaltres es molt important poder comptar amb una persona de tanta qualitat humana al capdavant de l’Ajuntament. Som coneixedors de la seva il•limitada dedicació i passió incondicional per representar allà on calgui la nostra ciutat”

L’alcalde Joan Ignasi Elena, estava agraït i emocionat . Ha deixat clares algunes premisses prou il•lustratives : “ crec amb la politica i amb el compromís que hi ha al darrera. Compromís amb la seva gent, amb la ciutat..” . En relació a l’actitud que s’ha de tenir davant injustícies – avui toca posar de relleu el pas que ha fet Artur mar en relació a l’impost de successions - " ....no ens podem quedar impassibles davant de les injustícies . Cal fer-ho en un moment en que a l’entorn i l’atmosfera general no aposta per la fraternitat i la generositat . Però es el moment de dir que no ens agrada haver arribat en aquesta manera de fer i entendre la societat .."