03 de març, 2011

EL PSC APROVA ELS CAPS DE LLISTA DEL GARRAF I L'ALT PENEDES.

Els socialistes de l’Alt Penedes i el Garraf ja tenim els caps de llista per a encapçalar els projectes socialistes a les eleccions municipals. S’havia anat fent proclamacions en diferents pobles però ahir de forma conjunta vam aprovar 28 caps de llista - 5 dones i 23 homes -. Al Garraf : Joan Ignasi Elena, Jordi Baiget, Josep Antoni Blanco, Ignacio Marquino, Lluïsa Romero, Xavier Robert . A l’Alt Penedes : Oriol de la Cruz , Ernest Gallart , Miguel Delgado, Josep Sole Arnan, Lluis Valls, Joan Iniesta, Servand Casas, Josep Maria Trillo, Carmen Chichoné, Alfred Martinez, Manolo Garcia Botaya, Harry Ebinger, Montserrat Albet, Alex Jover, Vicenç Olivé, Susanna Merida , Imma Ferret, Lluis Ràfols, Alex Batlle, Antoni Villanueva, Francisco Romero, Francesc Xavier Edo .

Encara ens queda pendent aprovar properament els caps de llista de Sant Quintí, Sant Martí Sarroca, Olèrdola, Castellví de la marca i Santa Fe del Penedes.

Ahir a Mas Catarro, a Sant Margarida i els Monjos, tots i totes érem conscients que estàvem en un projecte col•lectiu que ve de lluny . Suggeria Rafel Roig , que el nostre és “ ......un projecte, companys i companyes, que ens equivocarem si pretenem construir-lo en primera persona del singular, perquè aquestes no són, al meu entendre, les eleccions del “jo”, sinó les del “nosaltres”; no són les eleccions dels projectes personalistes, sinó d’aquells projectes capaços de transmetre principis i valors que arribin al cor de la gent. Estem, tots plegats, al servei d’aquest projecte, i no pas a l’inrevés. Una, proposta la del PSC, que ha treballat des de la proximitat - coneixent necessitats dels pobles i ciutats – per a donar-hi solució. Per a afrontar el futur ....

També sabem tots i totes que són moments difícils pel PSC, pel país, per la seva gent ... Dificultats que els i les socialistes coneixem profundament fruit que estem al costat de la gent. Dificultats que potser es faran més greus si no som capaços de respondre amb contundència a la “corrent reformista i retalladora” de CiU. Per això defensem ara més que mai el nostre municipalisme . Deia ahir Cisco de la Cruz que “el municipalisme és un dels nostres senyals d’identitat. Som municipalistes perquè creiem que per transformar la societat i progressar col•lectivament no podem ser teòrics, hem de començar des de la base, des dels ajuntaments "

A tots els que són cap de llista agraïments i molta sort !!!