03 d’octubre, 2010

La LLista del PSC : gent preparada, lluitadora, honesta, d’esquerres, catalanistes.

A Girona, el passat abril, el PSC escollia Jose Montilla com a cap de llista a les eleccions al Parlament. Divendres al matí , el primer secretari del PSC parlava amb Monste Tura i li proposava que fos la número 2.

A Girona Montilla deia ..... Al llarg de la meva vida sempre he lluitat per allò que he cregut que valia la pena, i aquesta campanya no serà una excepció. Crec que és molt important pel futur del nostre país que els socialistes continuem governant Catalunya, i tinc la convicció que serà així, tot i que haurem de lluitar molt per aconseguir-ho.

I divendres una serena , i crec que emotiva, Montse Tura deia que "hem d'explicar el que hem fet, però també perquè ho hem fet". Recordava que "la societat té un coixí social que abans no tenia i això és diferent en Governs conservadors".

Estic contenta de la decisió de Montilla i de Tura. M'agrada. Em satisfà el tàndem. Un bon tàndem. Ho estic per ella i per el país . Una dona , segons les seves paraules , federalista, de família catalana, humil que ha patit la repressió i per tant, valenta. Certament!

Per altra banda , ahir dissabte els i les socialistes vam aprovar les llistes per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Una llista en la qual participo en el núm 22. Aquest post és per expressar les meves sensacions:
  • EL PSC ha treballat dur des dels Ajuntaments , des del govern , des del partit per a construir un país cohesionat. Just. On ser català i catalanista no sigui exclusiu de ningú.Un país on la igualtat d'oportunitats i la equitat sigui cada vegada més real.
  • Aquest dies estem provant d'explicar el canvi que s'ha produït durant el govern Montilla. Un canvi amb xifres incontestables.
  • A mé s de xifres - al darrera - podem il.lustrar una manera de voler transformar . No totes les maneres son iguals. Algu ha dit que cohesió social i cohesió territorial han anat , han d'anar juntes
  • Aquests dies hem provat d'explicar que hi ha una colla d'homes i dones que volen acompanyar a Montilla i Tura al Parlament . Per continuar la transformació d'aquest país des del catalanisme . Des del catalanisme social . Des dels valors del socialisme.
  • La llista que es va aprovar dissabte del PSC encapçalada per Montilla/Tura ( Barcelona) Sabaté/Ventura ( Tarragona),Nadal /Geli (Girona) i LLena/Pardell (LLeida) està al servei de la defensa d'aquests valors.
  • La crisi ens ha atrapat . I molts ciutadans i ciutadanes miren amb escepticisme el futur . Ara toca l'acció en tots els aspectes . I el compromís.
  • Més personal i intim : Estic agraïda a aquells i aquelles que han volgut creure en mi . Espero estar a l'alçada de les expectatives!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Algun alguna arribista també oi? i ròssecs com el Labandera també. No?