26 de febrer, 2010

D’EQUIPAMENTS I SERVEIS A LA CIUTADANIA


Dimecres : Ple del Parlament : crisi econòmica .

En un moment determinat el President va parlar d’inversió. Deia : L’actuació pública més determinant per contribuir al sosteniment de l’activitat econòmica és, sense cap mena de dubte, l’esforç inversor que realitzen la Generalitat i les altres administracions (local i estatal), a Catalunya.

Un esforç que no només contribueix a mantenir l’activitat, sinó que esdevé un factor clau per establir les bases de la competitivitat futura.

Mai hi havia hagut, al nostre país, una obra pública tan ingent, en quantitat i dimensió, com la que ara mateix està en marxa.

La inversió total prevista per al 2010, incloent els finançaments específics, és de 6.177 M€. La segona més alta de la història pressupostària de la Generalitat, i per sobre de la cota dels 6.000 milions. Es manté, doncs, l’esforç inversor, malgrat les dificultats pressupostàries, precisament perquè prioritzem la recuperació de l’economia.


Recorda : centres judicials, biblioteques, escoles, centres judicials, comissaries dels mossos .....

He pensat que de tot això , en tenim mostres a la comarca del Garraf. He recordat algunes visites que he fet aquests dies en varis equipaments – L’Escola El Volerany a Vilanova i la Geltrú. Un centre lluminós , ben pensat , ben dissenyat ... ordenat . Algú feia clams al desastre i al ritme lent de l’execució de l’obra . Ara però ja esta feta i en funcionament.... . la residencia del Redós de Sant Pere de Ribes que ha estat possible a partir de la col·laboració publica i privada .....-

I ara mateix conec que a principis de març comencen les obres del nou Institut de Baix a Mar al solar de la Sínia de les Vaques. El nou centre d’educació secundària, que disposarà de tres línies d’ESO i dues línies de Batxillerat. I ja han començat les obres de la C-15.

He decidit que faré una secció al BLOG . D’EQUIPAMENTS I SERVEIS A LA CIUTADANIA ( al Garraf). Un seguiment del que s’està esdevenint a la nostra comarca . Malgrat alguns no els hi plagui!!!!


1 comentari:

Anònim ha dit...

Això del que el centre Volerany esta ben ubicat, dissenyat...deu ser una broma oi?